Sex Shop Priapus μοναδικές προσφορές εώς 50%

   sexshop         sex shop     sexshop priapus
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
home page
toys Ερωτικά βοηθήματα
Ερωτικά εσώρουχα - Fashion
 
0,00 € 
ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΩΣ 50%
 TOYS - ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
 FASHION - ΕΡΩΤΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Priapus Sex Shop
Καλώς ήρθατε στην σελίδα του e-shop μας με βοηθήματα sex και όχι μόνο!

Το Online - eshop σας στέλνει με εγγύηση όποιο από τα προϊόντα μας διαλέξετε σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σεξ βοηθημάτων , σέξι εσωρούχων πολλά άλλα ερωτικά είδη. Όλη η διαδικασία είναι απόλυτα εμπιστευτική και πάντα με διακριτικότητα , μόνο εσείς θα ξέρετε ότι έχετε αγοράσει από τα κατάστημα μας. Ακόμα και το πακέτο που θα παραλάβετε δεν έχει καμία ένδειξη για το περιεχόμενο του. Το Sex shop Priapus εγγυάται την άψογη και άμεση εξυπηρέτηση σας.
   HOME | ΕΡΩΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ | ΑΡΩΜΑΤΑ - ΦΕΡΟΜΟΝΕΣ
     
 
   Μεγέθυνση
 PHIERO PREMIUM 30ML
 Κωδικός  PHPR01

Οι άνδρες σε όλο τον κόσμο συμφωνούν ότι το Phiero Premium είναι η πιο αποτελεσματική κολόνια φερομόνης για να κατακτήσετε τις γυναίκες χάριν στη μοναδική και σταθερή φόρμουλά της, την ποιότητά της και το αξεπέραστο άρωμά της.

Οι φερομόνες είναι φυσικές χημικές ουσίες που εκκρίνονται από το σώμα μας(όπως και άλλα είδη του βασιλείου των ζώων). Ο κύριος σκοπός του δεν είναι άλλος από το να ελκύουν το αντίθετο φύλο μέσω διέγερσης της όσφρησης.

Image and video hosting by TinyPic

Γι' αυτό η κολόνια φερομόνης Phiero Premium αναπαράγει ακριβώς τις μυρωδιές τις οποίες σας κάνουν πιο ελκυστικούς στα μάτια τους και τις κάνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο για σένα.

Η βασική διαφορά μεταξύ του PhieroPremium και των άλλων φερομονών είναι ότι προσφέρει στην αγορά τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛEIΣΤΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ από 3 διαφορετικές φερομόνες που έχει μελετηθεί πολύ προσεκτικά για να συμπληρώνει η μια την άλλη με αποτέλεσμα χωρίς όρια.

Περιέχει Androstenone, A-Keto και Delta-16-ol.
Η φερομόνη Androstenone είναι μία ιδιαίτερα ισχυρή ανδρική φερομόνη η οποία εκπέμπει το μήνυμα της δύναμης και της ανωτερότητας. Ελκύει τις γυναίκες και αυξάνει το αίσθημα του σεβασμού σε άλλους άνδρες. Η φερομονη A-Keto, γνωστή και ως φερομόνη του έρωτα θεωρείται πως δημιουργεί στις γυναίκες το αίσθημα της ασφάλειας και της ζεστασιάς, αυξάνοντας έτσι την βεβαιότητα πως αισθάνομαι άνετα και οικεία με αυτόν τον άνθρωπο. Η φερομόνη Delta-16-ol είναι γνωστή και ως φερομονη της επικοινωνίας. Θεωρείται πως σπάει το πάγο και ευνοεί την επίτευξη μίας αποτελεσματικής επικοινωνίας και την έναρξη μίας κουβέντας..

Τα 30ml που περιέχει επαρκούν για τουλάχιστον 90 χρήσεις, ενώ η επίδραση της διαρκεί για περίπου 8 ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το αποκλειστικό μας site www.phiero.gr

Πώς λειτουργεί;
Η κολόνια φερομονών Phiero Premium έχει μια φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για να ενεργήσει με άμεσο τρόπο στο VNO, με τέτοιο τρόπο που εκπέμπει ένα στιγμιαίο σήμα που γίνεται αντιληπτό από τις γυναίκες, μπορώντας να ξυπνήσει το ενδιαφέρον προς το άτομό σας.
Πώς χρησιμοποιείται;
Η κολόνια φερομόνης Phiero Premium θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί όπως οποιαδήποτε άλλη κολόνια στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τοποθετηθεί απευθείας στο δέρμα, στον λαιμό, στους καρπούς ή πίσω απ' τ' αυτιά. Μόνο μια ή δυο χρήσεις σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιοχές του σώματος σας θα είναι αρκετό. Μην ξεχνάτε ότι είναι για εξωτερική χρήση μόνο και δεν θα πρέπει να το καταπιείτε ή να το χρησιμοποιήσετε απευθείας πάνω απ τα μάτια ή άλλες ευαίσθητες περιοχές του σώματος.
Πόσο διαρκεί κάθε εφαρμογή του Phiero Premium στο σώμα μου;
Η επίδραση των φερομονών στο σώμα σας θα διαρκέσει περίπου 8 με 10 ώρες, εφόσον το εφαρμόσετε με το σωστό τρόπο. Κάθε μπουκαλάκι περιέχει 30ml κολόνιας, ή 90 εφαρμογές περίπου.
Είναι φυσικό προιόν;
Αυτό το προϊόν δεν είναι φάρμακο, είναι ένα φυσικό προϊόν με φυτικά συστατικά, γι? αυτό δεν έχει γνωστές παρενέργειες και δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή.

Τιμή         : Από  59,00    39.90 €

 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεχάσαστε τον κωδικό σας;

Εισάγετε το email σας εδώ
 

 

PRIAPUS.GR E-SHOP - CITY XP - Copyrights ©2010 CITYCOM